Welkom op De Hobbitburcht

Als team zien wij het als een uitdaging onze leerlingen een goede basis voor de toekomst mee te geven. Wij beschouwen onze 'Hobbits' en hun ouders als een onderdeel van ons team.

Groepsgevoel en respect staan hoog in het vaandel. Zo leren de kinderen elkaar schaken, lezen kinderen uit de bovenbouw de kleuters voor en doen ze allemaal aan veel sportevenementen mee. Dit is slechts een klein onderdeel van ons programma, maar een stimulans bij het verder leren.

De Hobbitburcht is een openbare school. Wij zijn toegankelijk voor alle leerlingen, ongeacht afkomst, geloof of culturele achtergrond. Op onze school wordt dus niet vanuit een bepaalde godsdienst of levensovertuiging lesgegeven.
 

Informatie voor nieuwe ouders

Bent u benieuwd naar onze school? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Locatie Batenstein Op basis van het schoolondersteuningsprofiel (SOP) is er in schooljaar 2023-2024 geen ruimte voor zij-instroom in de groepen 1, 2, 4 en 8.
In de groepen 3, 6 en 7 is alleen plaats wanneer er geen extra ondersteuning nodig is. 
Locatie Havixhorst Op basis van het schoolondersteuningsprofiel (SOP) is er in schooljaar 2023-2024 geen ruimte voor zij-instroom in de groepen 2/3,  6/7 en 8.
In groep 4/5  is alleen plaats wanneer geen extra ondersteuning nodig is. Bij de Haviken is zeer beperkt ruimte.