Kennismaken?

Aanmelden groep 1/2
Voor een kennismakingsgesprek op locatie Havixhorst, kunt op contact opnemen met Melanie Schalkwijk  of Jan Willem van der Kaaij, telefoon  0172-442868
of e-mail directie.hobbitburcht@morgenwijzer.nl

Voor een kennismakingsgesprek op locatie Batenstein, kunt u contact opnemen met Melanie Schalkwijk of Jan Willem van der Kaaij, telefoon 0172-437748
of e-mail directie.hobbitburcht@morgenwijzer.nl

Aanmelden andere groepen
Wij willen de tijd hebben om met u het kennismakingsgesprek te voeren en daarna zorgvuldig te onderzoeken of wij als school uw kind een passend aanbod kunnen bieden. Dit is de standaardprocedure voor aanmeldingen van leerlingen die al op een andere school zitten. Voor een kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen met  Melanie Schalkwijk of Jan Willem van der Kaaij (zie gegevens hierboven). 

Informatie voor nieuwe ouders

Bent u benieuwd naar onze school? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Locatie Batenstein Op basis van het schoolondersteuningsprofiel (SOP) is er in schooljaar 2023-2024 geen ruimte voor zij-instroom in de groepen 1, 2, 4 en 8.
In de groepen 3, 6 en 7 is alleen plaats wanneer er geen extra ondersteuning nodig is. 
Locatie Havixhorst Op basis van het schoolondersteuningsprofiel (SOP) is er in schooljaar 2023-2024 geen ruimte voor zij-instroom in de groepen 2/3,  6/7 en 8.
In groep 4/5  is alleen plaats wanneer geen extra ondersteuning nodig is. Bij de Haviken is zeer beperkt ruimte.